:
CHAIRMAN
Share:


 

Dalam memilih sekolah yang sesuai, kualiti dan kekuatan sesebuah sekolah adalah salah satu faktor yang perlu dipertimbangkan untuk pusat pembelajaran anak-anak.

Di sekolah Rendah Islam Integrasi Ar Raudhah (SRII Ar Raudhah), kami menawarkan prospek yang cerah untuk masa depan anak-anak dengan penekanan pada nilai-nilai murni yang sangat kita hargai. Kami berusaha untuk mewujudkan kepimpinan dalam diri mereka sendiri agar lebih yakin dan mampu atas segala semua kurniaan tuhan.

Kami memberi penekanan dan pengajaran yang holistik kepada pelajar-pelajar kita melalui guru-guru kami yang unik, diuruskan dengan baik kurikulum dan perhatian yang luar biasa kepada piawaian dan penanda aras pendidikan terkini. Ditambah pula dengan kemudahan-kemudahan untuk melayani anda anak dengan baik dalam memastikan didikan yang betul dan kejaan akademik anak-anak anda.

Sekolah kami beroperasi ‘bukan untuk keuntungan’ semata-mata. Kami menawarkan asas pendidikan kepada anak-anak anda hasil daripada yuran sekolah yang digunakan untuk melabur dalam pendidikan pelajar kita dan untuk mengekalkan serta membangunkan kualiti kemudahan dan sumber sekolah.

Kami mengucapkan ribuan terima kasih kepada para ibu bapa yang percaya dengan memberi peluang kepada kami untuk mendidik anak-anak dengan baik. Keluarga SRII Ar Raudhah menyambut kedatangan ibu bapa dengan tangan terbuka, dan kami gembira kerana diberi peluang untuk berkhidmat dengan cemerlang.

MOHD FAUZI BIN BIDIN, Pengerusi SRII Ar Raudhah